AR367
Ingrediente: Făină de susan 250g
Clasificare: Făină
în stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Ingrediente: Făină de susan 250g
Clasificare: Făină
Făina de susan are un gust delicat și ușor dulce, este un adaos sănătos și hrănitor la deserturi, fulgi de muesli, salate de fructe și legume, deoarece nu necesită tratament termic, dar este excelentă și pentru coacere.
Făina de susan este o sursă bogată de nutrienți: vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, E, beta-caroten și minerale, în special calciu (100 g de semințe de susan conțin peste 900 mg de calciu), cupru, iod, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc, fibre, proteine și acizi grași Omega 6 și 9.
Consumul de semințe de susan are un efect benefic asupra întregului organism, în special, protejează împotriva osteoporozei, ajută la scăderea nivelului de colesterol din sânge, acizii grași fac pielea elastică și îi îmbunătățesc aspectul.
>INGREDIENTE
100% făină de susan parțial degresată.
Valoare energetică în 100 g de produs:
Valoare energetică 397,5kcal (1676 kJ)/100g
Grăsimi 10,42 g
Carbohidrați 20,62 g
Proteine 55,31 g
Sodiu 0,002 g
>Rețetă
Brioșe de pere și susan fără zahăr și făină
Ingrediente:
4 ouă
100 ml ulei de cocos topit
100 ml sirop de curmale
200 ml piure de pere (pere tocate, fierte cu puțin eritritol (eu folosesc) sau pur și simplu pere amestecate)
20 linguri plate făină de susan (susan măcinat)
Un praf de sare
Linguriță praf de copt fără gluten
Se amestecă separat ingredientele uscate și umede. În cele din urmă, combinați toate ingredientele și coaceți în forme mici timp de aproximativ 15 minute, 170°C, aer cald sau în altele mai mari timp de aproximativ 25 de minute.
Informații alergeni
Poate conține: gluten, susan, soia, nuci: alune, arahide, nuci, nuci de macadamia, migdale.