BL1300
Melasa de trestie de zahăr este o masă siropoasă aproape neagră care se formează ca produs secundar al producției de zahăr din trestie de zahăr
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Melasa de trestie de zahăr este o masă siropoasă aproape neagră care se formează ca produs secundar al producției de zahăr din trestie de zahăr. Pe lângă zahăr, sucul de trestie conține în mod natural substanțe biologic active necesare digestiei sale. Cu toate acestea, acestea rămân în siropul care rămâne după separarea cristalelor de zahăr de sucul de trestie îngroșat, adică în melasă. Utilizarea pe scară mai largă a melasei este împiedicată de gustul său distinct, pe care majoritatea oamenilor îl consideră enervant. Prin urmare, preferă zaharurile naturale din trestie, cărora le conferă, dimpotrivă, melasă un gust și o aromă plăcute. Și acesta este secretul ei. În cantități mici, melasa are un gust foarte plăcut și, de asemenea, îmbunătățește gustul natural al felului de mâncare. Prin urmare, este păcat să dezgustați melasa consumând mai multe lingurițe prescrise pe zi. Gustul său distinctiv este cel mai bine folosit ca parte a meselor pregătite. Prin urmare, nu respingeți melasa până când nu ați gustat-o în turtă dulce, ștrudel (scorțișoară, mere și nuci îi completează excelent gustul), biscuiți sau în amestecuri fierbinți (împreună cu curry sau ardei iute, cu pastă de roșii și chiar muștar). Puțină melasă poate fi folosită pentru a aromatiza laptele sau iaurtul ca topping pentru muesli sau chipsuri de porumb, miere sau ceaiuri de fructe.
GREUTATE: 450 g
ȚARA DE ORIGINE: Paraguay
NOTIFICARE PENTRU PERSOANELE CARE SUFERĂ DE ALERGII: Produsul nu conține urme de alergeni.
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE LA 100 G:
RDI - Doza
zilnică recomandată