Extract de schinduf 40% saponină x 100 capsule - Trigonella foenum graecum

AR112436

Ingrediente: Extract de schinduf 40% saponină x 100 capsule - Trigonella foenum graecum
Clasificare: Suplimente în capsule

în stoc

61 lei

More info

Ingrediente: Extract de schinduf 40% saponină x 100 capsule - Trigonella foenum graecum
Clasificare: Suplimente în capsule

Schinduful (Trigonella foenum-graecum) este o plantă din familia Fabaceae. În UE, este cunoscută și sub numele de fân grecesc, Fenegreek sau iarba lui Dumnezeu. Capsulele sale conțin semințe mici, gălbui, de formă neregulată. Sunt un condiment popular în India și țările arabe. În trecut, acestea au fost folosite pentru a crește libidoul și pentru a crește virilitatea, precum și pentru a stimula alăptarea la femei și pentru a regla nivelul zahărului din sânge. Aceste proprietăți par să fie confirmate de studii științifice.

Datorită valorii ridicate de promovare a sănătății a semințelor de schinduf, a fost creat un extract, care este esența celor mai bune proprietăți ale lor. Extractul de schinduf este standardizat la 40% saponine, care sunt principalele ingrediente active ale acestei plante.

Proprietăți care promovează sănătatea:

are un efect pozitiv asupra libidoului masculin și a nivelului de testosteron,

promovează alăptarea corectă a mamelor care alăptează,

susține metabolismul corect al carbohidraților prin influențarea eliberării de insulină și a nivelului de zahăr din sânge după mese,

Ajută la menținerea nivelului adecvat de colesterol și trigliceridele în sânge.

Aplicație și mod de utilizare

culinar:

Schinduful are un gust intens, dulce-amăruie și o aromă picantă distinctă pe bază de plante, care poate fi îmbunătățită prin prăjirea pe termen scurt a semințelor. O cantitate mică este suficientă pentru a îmbogăți gustul multor feluri de mâncare. Dar aveți grijă, deoarece excesul de condimente poate copleși vasul cu un fel de mâncare cu aromă prea intensă și poate strica vasul. Semințele trebuie adăugate la supe, sosuri și mâncăruri gătite pe bază de orez, linte, legume și crupe. Odată măcinate, pot fi folosite pentru a condimenta peștele și carnea. Sunt, de asemenea, un plus fantastic pentru produsele de patiserie de casă. Semințele prăjite sunt mai ușor de măcinat. Este folosit în diverse amestecuri de curry, în special vindaloo, și în curry-ul picant din Sri Lanka. De asemenea, face parte din amestecul indian de cinci condimente panch phoron.

compoziție

1 capsulă conține 500 mg de extract de schinduf standardizat la 40% saponine.

CARACTERISTICILE PLANTEI

Zona nativă de apariție a schindufului este Asia și Europa de Est. Această plantă s-a răspândit în multe regiuni și este acum cultivată în întreaga lume. Schinduful este o plantă anuală. Înflorește în iunie și iulie. Produce flori și fructe galbene, leguminoase sub formă de păstăi, în centrul cărora sunt semințe mici și dure, de culoare gălbuie și de formă neregulată.

Informácie k bylinám

Pentru mai multe informații despre utilizarea în medicina naturistă tradițională, trebuie să vă trimitem la herbar sau la surse externe de pe Internet sau din literatură. Consultați un specialist în plante medicinale înainte de utilizare. Conform regulamentului în vigoare în prezent al Comisiei Europene nr. 1924/2006, nu este posibil să se facă mențiuni neautorizate de sănătate sau nutriționale pentru produse, care nu au fost aprobate de Comisia Europeană sau de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară. O mențiune de sănătate înseamnă o declarație care implică sau dă impresia că acestea sunt efecte terapeutice asupra organismului uman. Acest produs este comercializat în Slovacia ca extract din plante și materie primă pentru prelucrare ulterioară. Nu are efecte diagnostice sau medicinale aprobate și nu este un medicament. A nu se păstra la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat. Termenul de valabilitate minim este indicat pe ambalaj.

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

30 other products in the same category: